Home » Over ons

Over ons

Sloop Goeling 90cm Grijs

Bij Wellnesspillows draait alles om ontspannen slapen en uitgerust wakker worden. Dit begint bij ontspannen liggen. Ontspannen liggen is eigenlijk liggen, zoals je rechtop staat, met schouders – rug – bekken – knieën in neutrale stand.

Liggend heeft het lichaam ondersteuning nodig om in deze neutrale stand te komen.

Bij zijligging is het lichaam half gedraaid. Gewicht van ledematen draait het lichaam uit de neutrale stand. Hierdoor komt spanning op pezen en spieren die weer trekken aan bekken en rug en de rest van het lichaam. Gevolg is niet ontspannen liggen. Deze spanning veroorzaakt pijntjes, stijfheid en in het algemeen een minder uitgerust gevoel.

Met een Wellnesspillow help je het lichaam in neutrale stand te komen. De ruimte tussen de knieën wordt opgevuld, kanteling van het lichaam tegengegaan en de arm wordt ondersteund.  Gevolg is een ontspannen lichaam en uitgerust gevoel.

Wellnesspillows voldoen aan alle eisen (kwaliteit – hygiëne – brandveiligheid) voor leveringen binnen zorginstellingen in Nederland.


Twijfelt u nog steeds?

Probeer eens een hoofdkussen tussen de knieën en voel de spanning op de onderrug afnemen. U mist dan nog wel de ondersteuning van het bovenlichaam (arm – schouder – borst – enkels) die een Wellnesspillow biedt.

Wellnesspillows staan ook erg mooi in de slaapkamer. Bekijk onze uitgebreide collectie van slopen.

Haal meer rust uit uw slaap en bestel een Wellnesspillow!